?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

2nd May, 2008

Dag mensen,
voor mij geldt ook, lang niet geupdate dus dat ga ik maar weer eens doen. Enkele weken geleden(ik weet niet eens meer hoe lang) was ik naar Leuven en Brussel geweest. Dat was erg gezellig. Elke avond de stad in geweest en zatermiddag de hele dag in Brussel. Daar het atomium bewonderd en manneke pis. Dat laatste was een enorme deceptie, niet alleen omdat het een klein beeldje is weggepropt op een straathoek, maar ook omdat ie er voor de gelegenheid zo uit zag:

Categorie jammer... Daarna zijn we naar het 2004 bieren cafe geweest, waar ze zelfs Newtonbier hadden (appelbier):

Tot zover brussel en leuven.

Vorige week was me het weekje wel. Woensdag zou de wissel-algemene-vergadering zijn en daarom werden we dinsdagnacht om twaalf uur in de stad verwacht (in driedelig pak -_-). Hier kregen we de opdracht om vanaf de beiaard alle kroegen langs de oude markt af te gaan tot aan de geus, en in elke kroeg het Newtonlied te zingen voor gratis bier. Dat ging verrassend goed! In alle kroegen die nog open waren lukte het. Daar had ik dan weer niks aan, want ik drink geen bier, maar leuk was het wel.
Woensdag was dus de wissel-AV en nu ben ik officieel Vice-Voorzitter van de studievereniging :D De vergadering duurde van 1 uur 's middags tot half 8 's avonds, en daarna zijn we nog ff de borrelkelder ingedoken en nog ff de stad in geweest.
Donderdag was de wisselstunt. Ik had mijn zwemkleding al meegenomen, want het is toch wel traditie dat het nieuwe bestuur samen met het oude bestuur in de (vieze stink) vijver belandt achter de horst. En het was koud :S Toen ik erin ging was ik eerst een minuut buiten adem, en daarna was het wel lachen.
Om 4 uur begon onze wisselborrel! Alle oudbestuurders die nog studeren zijn komen recipieren, veelal inclusief lulverhaal, en soms ook met cadeau. Ook wat andere studieverenigingen, disputen en commissies zijn voorbij gekomen, en we hebben een aantal mooie cadeautjes gekregen. Neem nou een prachtige driewieler, een kattenluik of een pitcher in beton. Het mooiste was de Appel gemaakt van lagers, tandwielen, veren en andere WB verantwoorde onderdelen, gekregen van de zustervereniging uit eindhoven. Na de wisselborrel dronken de stad in gegaan om wat te gaan eten bij de griek. Toen ging het beter, maar toen was er nog een huisfeest, en toen werd het weer erger :P. Daarna weer de stad ingegaan, en de volgende morgen moest ik weer om 10 uur op de UT zijn, maar ik had geen wekker gezet, dus ik werd 12 uur wakker :P

Zaterdag was de bata weer! Volgend jaar ga ik echt meelopen 0:) 's Middags en terrasje gepakt met Anne en Soof, en daarna meegegeten met alle deelnemers :P 's Avonds was het eindfeest en dat was weer dikke pret. Eerst in de tent capoeira (schrijf je dat zo?) gekeken, daarna Hollandsche liederen meegezongen met de Deltawerken. Nog ff met Heleen afgesproken en gefeest in de verstingbar en tot slot heeeeeeeeel lang gewacht op een broodje kroket.

Dinsdag was koninginnenacht en die heb ik bij Heleen gevierd in Utrecht. Dikke pret, blabla, toen koninginnedag en weer terug naar huis blablabla.

Donderdagmorgen huisactiviteit poffertjes eten, en daarna naar Dauwpop. Hier wat leuke bands gezien, waaronder Trigger Finger, Beatsteaks, Pete Philly, Volbeat en Saybia. En nu heb ik zin bevrijdingsfestival :)

Comments

( 1 comment — Leave a comment )
germicide_
4th May, 2008 17:03 (UTC)
Haha.. Inderdaad erg jammer.

Nog overleefd gister zonder mij?
( 1 comment — Leave a comment )

Latest Month

December 2008
S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Page Summary

Powered by LiveJournal.com