?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Dit bericht begint met een stukje frustratie... Ik wil heul graag Maximo Park een keer live zien, en wat blijkt nou, 10 augustus hebben ze nog opgetreden in Nederland (en 20 juni ook...) kggggk Ik heb zeker onder een rots gelegen ofzo...

Maar er zijn ook goede berichten. Lowlands was uitermate vet ^^ Het ultieme hoogtepunt was toch wel onverwachts Sigur Ros. Onverwachts omdat ik het niet zo goed kende en het zelfs van tevoren in mijn hoofd had gehaald eerder weg te willen gaan om bij de Editors te kijken. Maargoed dat ik dat niet gedaan heb. Andere leuke bandjes waren dEUS, blood red shoes, MGMT, Pigeon Detectives en nog veel meer. Ook de dj sets waren weer vet, waaronder Digitalism en Bong-Ra, waarvan ik zonder kwade bedoelingen Sofie had wijsgemaakt dat het wel redelijk subtiele muziek was. Haha nou niet dus, vet harde breakcore, maar daarom niet minder gaaf.
Het feestje in de Lima van zondagnacht mocht er ook wezen. Veel planten en toiletpapier, crowdsurfende kliko's, picknicktafels en hekwerken. Inclusief hoempapa muziek.

Daarvoor was ik ook nog naar Londen geweest. Daar natuurlijk alle toeristendingetjes gezien maar het hoogtepunt was misschien wel Spamalot, the musical. Spamalot kennen jullie natuurlijk allemaal van Monty Python holy grail, en daar ging de musical dus ook over. Weer smakelijk gelachen om de grapjes die ik al 20 keer in de film heb gezien en alles wat er aan toe was gevoegd. De leukste scenes (killerrabbit, knights who say NI, black knight) zaten er ook in. Een echte aanrader :P

Nu is de introductie weer begonnen. Woensdag was voor mij tergend saai. Ik moest aanwezig zijn maar had verder weinig te doen. Dus 's avonds maar even wezen tanken en feestvieren in de pakkerij. Vanavond waarschijnlijk naar de campus en partycrashen, morgen komt het gezelschap naar Hengelo en maandag en dinsdag is de opleidingsintro. Eens kijken of dat spannend wordt.

Comments

Latest Month

December 2008
S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by LiveJournal.com