?

Log in

No account? Create an account

Bestuur

To bestuur or not to bestuur?
Ik heb tot zaterdag om te beslissen of ik me ga opgeven als kandidaatbestuurder van onze studievereniging W.S.G. Isaac Newton. Vanmiddag voor de 2e keer een gesprek gevoerd met 2 bestuurders van dit jaar, en ik ben nu toch wel weer erg enthousiast. Hoewel ik voor die tijd er meer naar neigde om het nu te gaan doen, neig ik er nu meer om het wel te gaan doen. En daar zit het probleem, ik verander constant van mening :P

Waarom zou ik het wel doen?
Het is leuk :P, leerzaam en je leert nieuwe mensen kennen. Verder kan ik hiermee meer toevoegen aan mijn studie. Het is hartstikke leuk om alle vakken in een keer te halen, maar dan ben ik na 5 jaar klaar, zonder er echt iets aan toegevoegd te hebben. Leuke bijkomstigheid is dat het goed staat op je CV. Nou ben ik niet zo van het werken aan een CV, dus dat kan me eigenlijk ook niet heel erg veel schelen.

Waarom zou ik het niet doen?
Het is een keuze voor een heel jaar; een jaar niet studeren en je studievereniging besturen. Daar gaat veel tijd inzitten, die ik misschien beter aan andere dingen zou kunnen besteden. Ik heb minder tijd voor sporten en andere hobby's. Misschien wordt het contact met de mensen met wie ik nu veel omga ook minder omdat ik niet naar colleges ga en geen project doe.

Een moeilijke keuze dus, die ik nu wel echt moet gaan maken. Het makkelijkste en veiligste is om te zeggen dat ik het niet ga doen. Dan gaat alles verder zoals het was en dan gaat mijn kans voorbij om eens wat anders te doen. Of ik zeg dat ik het wel ga doen en ga de uitdaging aan om een compleet andere koers in te slaan en laat me verassen door de misschien wel ingrijpende verandering die het teweeg zal brengen voor mij. Ik twijfel dus nog steeds en heb 2 dagen om te beslissen. Help? En natuurlijk weet ik dat het mijn eigen keuze is.

Studiereis

Dag menschen,

Het is al bijna zo ver, over een paar daagjes zit ik in Scandinavie :D Voor de mensen aan wie ik dit nog niet uitgebreid verteld heb, ik ga mee met een studiereis. We vertrekken aanstaande zondag (of zaterdagnacht) om 3 uur. Met 2 busjes voor 9 personen vertrekken we naar Denemarken. De eerste dag zullen we meteen in Kopenhagen (geloof ik) de Carlsberg brouwerij gaan bezoeken :P (Het blijft natuurlijk wel een studiereis) Vanaf Denemarken reizen we door naar Zweden. Het weekend blijven we in Stockholm en daarna gaan we door naar Noorwegen. Daar bezoeken we 2 steden geloof ik en dan gaan we weer terug naar Zweden, om via Denemarken weer terug te gaan naar Enschede. En dat allemaal in 2 weken! Omdat het een studiereis is zullen we natuurlijk wel voornamelijk bedrijven gaan bezoeken. We gaan onder andere een kijkje nemen bij Carlsberg, SKF (lagers), Saab en als klap op de vuurpijl... Legoland :D :D :D Daar kijk ik stiekem het meest naar uit, dus ik hoop dat het doorgaat :P Verder moet ik me bewapenen met goede muziek, want met die bagger die de rest meeneemt overleef ik de reis niet. Laat nou net bij het verhuizen mijn mp3 speler zoek zijn geraakt -_- Nou ja, maar hopen dat ik hem terug vind. In ieder geval kom ik 1 of 2 maart weer terug. Misschien de vrijdag voor ik wegga maar even wat leuks doen.


Jeej!

O ja! Tussen neus en lippen door heb ik het al even genoemd, maar ik ben dus heeeeeelemaal naar boven verhuisd. Het bevalt me prima dat ik nu deze grotere kamer heb. Hij is al grootendeels ingericht, er moeten alleen nog wat kleine dingetjes gebeuren (een boekenkast en een tafeltje kopen en neerzetten, gitaren ophangen, klok ophangen, klamboe ophangen, lampding ophangen). Het is alleen wat minder ideaal dat de badkamer nog steeds niet af is, dus ik moet voor zo'n beetje alles naar beneden lopen. Gelukkig ga ik straks 2 weken weg, en dan hoop ik dat de badkamer af is, en we een nieuwe keuken hebben :P Maar dat zal wel niet...
Even mijn frustratie kwijt... Een paar minuten geleden ben ik aangekomen in mijn mini-paleisje in Enschede. Direct valt me op dat er een dikke scheur in de muur boven mijn deur zit. Wat zijn dat voor grappen? Dit was niet mijn idee van verbouwing. In mijn kamer trof ik direct 2 dikke grote witte voetstappen aan. Grrrrr. Op mijn zitzak lag post. Daarom is de huisbaas dus in mijn kamer geweest, om mijn post in mijn kamer te leggen. Opzich best aardig bedoelt dus, maar die voetstappen! Grrrrr. Ik had net mijn kamer schoongemaakt. In de gang doe ik de lamp aan en ga mijn jas ophangen. Wat schetst mijn verbazing, de kapstok is ook weg. Zonder mijn jas uit te doen loop ik door naar Jans kamer om te vragen of hij hier meer van weet, en onderweg zie ik dat de huisbaas Twans kamer tot kapstok heeft gebombardeerd. Dat zal die vast leuk vinden als ie thuis komt. Jan legt me uit dat de huisbaas van plan is alle scheuren in de muren weer met beton te gaan vullen, en dat ik blij mag zijn dat hij mijn kamerdeur had dichtgedaan toen hij de muren ging schuren. Dat wist hij overigens niet zeker, dus ik nam de proef op de som. Ik haalde mijn vinger over mijn bureau, die ik overigens ook net had schoongemaakt, om het te testen... Een dikke laag stof bleef aan mijn vinger kleven. Grrrrr! De volgende keer doe ik mijn deur op slot. En als hij de hele week bezig gaat met boren, schuren, zagen en weet ik veel wat dan blijf ik deze week wel in Hengelo.
Dag menschen! Zoals sommigen van jullie al weten ga ik in februari waarschijnlijk doorverhuizen naar boven. Die kamer is 16,7 m2 (jaja, ik heb het opgemeten) met een stuk schuine muur. Helaas is die kamer niet zo mooi hoog als die ik nu heb, maar ik ben toch niet zo groot. In ieder geval heb ik een leuke website gevonden om mijn kamer in te richten =D Zo wil ik denk ik dat die er ongeveer uit gaat zien:

klik!Collapse )

Met veel pijn en moeite heb ik deze afbeelding op photobucket gekregen :P Zoals jullie zien is er in deze kamer ruimte voor een tv-hoekje. Hoera! En zitruimte voor meerdere personen. Feestje! Eigenlijk heb ik nog maar 1 bank, maar kan vast wel ergens een kleintje erbij vinden. Andere aanpassingen zijn gemaakt bij het bureau. Daar heb ik nog een extra unit aan toegevoegd voor mijn laptop, hoewel ik niet weet of die ook echt met die afmetingen verkrijgbaar zijn. Ook wil ik een boekenkast voor aaaaaaaaal mijn boeken (en voor de flessen drank, het fruit en het overige voedsel dat nu op mijn bureau staat). Als jullie goed opletten zien jullie op mijn bureau ook een boek open liggen, want ik ben natuurlijk hard aan het studeren. Ook de stapel papier mag niet ontbreken (rechts van het boek, voor de kijkers links).

Eigenlijk weet ik nog niet helemaal zeker of ik ga doorverhuizen, want ik weet niet hoe duur die kamer is, maar ik zie genoeg inrichtmogelijkheden. Ook ben ik een groot fan van het hoge plafond dat ik in mijn huidige kamer heb. Aan de andere kant, in de nieuwe kamer kan ik het raam opendoen :P Daarentegen is het er wel warmer in de zomer. Nou ja, ik zie wel.

7th Jan, 2008

En in een keer heb ik heel erg zin om te updaten. En snel ook!
De vakantie is nog maar net voorbij en in een keer is het weer superdruk. Vandaag hoorde ik de verrassing dat het projectverslag over anderhalve week af moet zijn. Joepie. En over 2 weken begint de tentamen week. Hoera! Enthousiast als ik ben, ben ik vanmorgen begonnen met leren, voor 1 der vakken die ik die week moet doen. Helaas liet mijn internet het afweten, waardoor ik geen opdrachten kon maken. (Ahhhhh).
Nou had ik het vanavond toevallig met Peter over dromen, en ik zei dat ik gedroomd had dat 1 jongen uit mijn projectgroep psychisch niet helemaal in orde was. Nu kan ik die persoon alleen niet meer normaal aankijken :p Kon ik eigenlijk sowieso al niet. Misschien moet ik het gewoon eens vragen maar dat is vast heel raar.
Verderrrr best een leuke vakantie gehad. Heel veel gerelaxed en heel weinig voor school gedaan. Vette domper dat ik vandaag weer vergadering had. Afgelopen vrijdag was mijn mutti jarig. 50 nog wel! Weekendje weg geweest naar ver en tropisch Holten, wat best okee was. Aan de ene kant was het vervelend, omdat we bijna niks gedaan hebben, aan de andere kant was dat juist wel fijn. Geen laptop, geen school, geen stress. Alleen maar playstation 2 met Buzz en Pacman World. Zondag kwam nog wat familie langs en dat was best best gezellig. Een of ander Indisch hoorspel gedaan voor mij Mutti, omdat zij dat vroeger altijd met haar zussen speelde. Mijn Indische uitspraak was niet geheel vlekkenloos. Toch was ik een supergoede dwerg nr. 7 ^^
Morgen weer optijd an der Arbeit en tot half 6 op school, omdat er een of ander stom college gepland is tijdens mijn badmintontraining (voor diegenen die het nog niet wisten, ik ben na 13 jaar weer begonnen met badmintonnen :P)

Latest Month

December 2008
S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Syndicate

RSS Atom
Powered by LiveJournal.com